weboldal készítés honlap készítés weblap
 
 
1118 Budapest, Radvány u.8.
|
06-30-480-0664
   Kezdő oldal
   Megoldásaink
   Ajánlatkérés
   Elérhetőségeink
   Referenciáink
 

"4. Honlap hatékonyság, mérés és elemzés"

 
weboldal készítés honlap készítés
  Megoldásaink
  Hatékony honlapkészítés
     Weboldal, honlap készítés
     Honlap, weblap felújítás
  Garantált látogató
     Keresőoptimalizálás
     Keresőmarketing tanácsadás
  Portál fejlesztés
     Portál hatékony üzemeltetés
     Portál népszerűsítés
  Webáruház készítés
     Webshop üzemeltetés
     Webáruház népszerűsítés
 Webstatisztika - InterStat.hu
     Látogatottság mérés
     Látogatottság elemzés
 Tárhely bérlés, üzemeltetés
     Domain név regisztráció
 E-mail, hírlevél küldés
 
 
 
       
   

  honlap hatékonyság mérés és elemzés

 
       
   
Miért fontos, hogy honlapunk hatékonyságát mérjük? Erre nagyon egyszerű a válasz: nem mindegy, hogy havi látogatottságunkból 5 vagy 50 érdeklődő lesz egy hónapban. Ezt egy-két apró, finom módosítással már el is érhetjük.
 
Hol és hogyan változtassunk honlapunkon, hogy a leghatékonyabb legyen?
 
Ügyfeleink esetében ezen mérések drámai változásokat idéztek el. Pl: jópár honlap elkészítése során a honlap tulajdonosai nem kérték az online űrlap beépítését, mondván úgysem használja senki sem. De a statisztikai adatokból jól látható volt, hogy 8-9 óra, 12-13 óra és 16-17 óra között nézték meg a legtöbben az oldalakat, akkor amikor már telefonos elérhetőség nem volt, vagy nem illett már zavarni. Ebből kiindulva, beépítettünk egy egyszerű online űrlapot, jól látható ajánlatkérés linkkel. A változás: az online érdeklődők száma megugrott a heti 1-2 telefonos érdeklődőből, átlagosan napi 2-3 érdeklődő lett. Ez a példa csak egy a sok közül, hogy egy-egy apró elemzés, statisztikai adat ismerete milyen változásokhoz vezethet.
 
Cégünk több éves elemző múltja során több száz hasonló problémával szembesült, az így szerzett tapasztalatokat, ismereteket az újonnan készülő honlapokon alkalmazzuk is. Hónapról-hónapra bővül tudásunk, mely minden újonnan készülő honlap esetében jobb és jobb eredményekhez vezet. Ezeket az ismeretek nem kitalációk, holmi fikciók, hanem honlapok látogatói viselkedéséből leszűrt elemzések, adatok.
 
Munkatársaink a személyes konzultáció során részletesen bemutatják webstatisztikai mérőnket, működését és gyakorlati példákon keresztül az elemző munkát.
 
Elemzéseinket saját fejlesztésű webstatisztikai eszköz segítségével végezzük, melyet folyamatosan fejlesztünk, hogy minél részletesebb eredményeket kapjunk a honlap látogatóinak viselkedéséről. Sok ingyenes és fizetős megoldás létezik, de nagy részükből vagy hiányoznak azok a statisztikai adatok, melyek szükséges lennének, vagy hiányzik a háttérszolgáltatás, ami elmagyarázná a nekünk, hogy figyeljél itt és itt kell az oldalon változtatni, hogy növelni tudjad az érdeklődőid számát.
 
Ha már jól megismertük oldalunk látogatóit és iparágunk helyzetét az online világban, akkor el kell döntenünk, hogy mely az az optimális pénzösszeg éves szinten, amely még profitot termel. Hogyan? ajánlat kérése »
 
 
       
       
    ajánlat kérése »  
   
 
  Rólunk   | Ügyfeleinknek   | Cikkek - hasznos tanácsok   | Jogi nyilatkozat   | Honlap térkép  
  Webstatisztika elemzés  | Honlap hatékonyság mérés

 


InterStat.hu
 
© 2005 Inetmarketing.hu. Minden jog fenntartva.